Administratie programma

Als startende ondernemer dient u de administratie meteen goed op orde te hebben. Veelal zal dit via en administratiekantoor geschieden, maar mocht u om welke reden dan ook de administratie zelf willen voeren, geven we u graag een mogelijkheid aan met welke pakket u dat zou kunnen doen:

[displayAdzone id=”1″]

Uitgelicht: e-Boekhouden.nl

Eenvoudig
e-Boekhouden.nl staat bekend om het gebruiksgemak. e-Boekhouden.nl is speciaal voor ondernemers ontwikkeld. Alle functies, gebruikte termen en processen zijn afgestemd op de gewone ondernemer. Door de eenvoud van e-Boekhouden.nl is boekhoudkennis niet nodig. We zetten een aantal belangrijke functies van ons online boekhoudpakket op een rij:

Elektronische btw-aangifte en icp-opgave

e-Boekhouden.nl berekent de ingevoerde btw en stelt op basis van de beschikbare gegevens automatisch de btw-aangifte samen. Met één klik op de knop verzendt de u de aangifte elektronisch naar de Belastingdienst en verwerkt deze daarna direct in de boekhouding. Dit geldt ook voor de icp-opgave.

Uitgebreid debiteurenbeheer

In onze boekhoudsoftware ziet u in één oogopslag welke facturen nog niet betaald zijn. U verstuurt betalingsherinneringen per post of e-mail naar uw debiteuren met uw eigen sjabloon. In het open postoverzicht ziet u direct welke herinnering u wanneer heeft verzonden. Wanneer openstaande vorderingen niet betaald worden, dan kunt u deze aanbieden bij het Centraal Invorderingsbureau in Rotterdam (www.cibincasso.nl) of DAS Incasso (www.das.nl/incasso). Deze service is voor klanten van e-Boekhouden.nl gratis!

Gratis toegang voor uw accountant of boekhouder

Werkt u samen met een accountant of boekhouder? Dan kunt u hem of haar gratis toegang geven tot uw administratie. Zowel voor u als uw boekhouder is dat gratis.

Koppeling met internetbankieren

De meeste Nederlandse banken bieden de mogelijkheid om via internetbankieren een exportbestand (MT940) te maken van uw bankafschriften. Dit bestand kunt u direct in e-Boekhouden.nl importeren. Alle factuurbetalingen, waarbij het factuurnummer en bedrag overeenkomen met een openstaande factuur, worden volledig automatisch weg geboekt in uw administratie. De overige regels van het afschrift wijst u zelf toe aan een grootboekrekening. Voor klanten van ABN AMRO is er een automatische koppeling beschikbaar. Lees meer over de Boekhoudkoppeling van ABN AMRO.

Uitgebreide overzichten

e-Boekhouden.nl kent alle reguliere boekhoudkundige overzichten, zoals balans, verlies- en winstrekening, grootboek, kolommenbalans, et cetera. De overzichten geven altijd een actueel overzicht van uw financiële administratie. Alle overzichten kunt u exporteren en afdrukken.

API (koppeling met externe systemen zoals bijv. webshops)

Veel bedrijven factureren via een facturatiepakket, planningspakket of webshopsoftware. Voor de koppeling met externe systemen heeft e-Boekhouden.nl een API ontwikkelt (application programmer interface). Deze koppeling zorgt ervoor dat u de facturen vanuit een externe applicatie en website in e-Boekhouden.nl kunt plaatsen. De facturen worden automatisch verwerkt in de administratie en u kunt als gebruiker de facturen per e-mail of per post naar uw klanten versturen.

Betaalbaar
e-Boekhouden.nl werkt met eenvoudige prijzen. U kunt al boekhouden vanaf €7,95 per maand. En voor startende ondernemers is een speciaal startersabonnement.

  • Prijzen zijn per administratie per maand exclusief btw
  • Extra gebruikers zijn gratis
  • Er zijn geen bijkomende kosten
  • Geen jaarcontract
  • Per maand opzegbaar

Als u het pakket eens wilt uitproberen, kunt u een proefabonnement aangaan op www.e-Boekhouden.nl. U kunt dan 14 dagen gratis rondkijken in het online boekhoudpakket en gebruik maken van alle functionaliteiten.