Zoekmachine marketing

DÈ extra boost naar een hoger bezoekersaantal!

 

Stel, u heeft een website die maar niet goed genoeg te vinden is. U bent moeilijk bereikbaar en uw bezoekersaantal is laag, terwijl u er voor uw gevoel alles aan heeft gedaan om dat wat op te schroeven. Geen paniek, Floris van Vredendaal biedt een oplossing: zoekmachine optimalisatie! Met behulp van zoekmachine marketing kunt u de vindbaarheid van uw website een enorme boost geven. Hiermee wordt u beter bereikbaar en profiteert u van een strategisch concurrentievoordeel. Wilt u weten hoe?

Google = hot

U herkent zich vast in het profiel van de gemiddelde Nederlander: even gauw iets zoeken in Google. U typt diverse trefwoorden in et voila, de wereld aan sites rolt zich voor u uit. Keuze uit duizenden, maar toch blijft u in het bovenste lijstje hangen. In Nederland zijn ruim 12 miljoen internetgebruikers actief en op zoek naar een product of dienst. Bijvoorbeeld dat van u!

In eerste instantie gaat 81 procent van die internetgebruikers direct op zoek via een online zoekmachine zoals Google. Het marktaandeel van deze zoekmachine is in Nederland zoín 95 procent, wat betekent dat het wel degelijk een meerwaarde heeft wanneer u hierin een goede positionering verkrijgt. Zorg dat ook ˙ tot die eerste tien behoort.

U wilt gevonden worden!

U wilt makkelijk en snel gevonden worden wanneer iemand hierom vraagt, dat is voor u prettig, maar ook voor de klant die op zoek is naar uw dienst of product. Zorg ervoor dat u concurrentievoordeel ondervindt! Zoekmachine marketing kan op een aantal manieren, waaronder Targeting; u kunt zelf bepaalde zoektermen aandragen waarop u gevonden wilt worden.

Wanneer u op zoek bent naar deze kracht achter uw website en volledige expertise, bent u bij Floris van Vredendaal aan het goede adres. Door een brede kennis op het gebied van het optimaliseren van websites, is hij een betrouwbare, zoekmachine optimalisatie expert. Hij heeft inzicht in de valkuilen waardoor verscheidene websites maar geen hoge positionering krijgen en overbrugt deze.

Floris van Vredendaal

Als geen ander weet hij hoe hij de belangrijkheid van uw website kan vergroten! Leg het optimaliseren van uw website in handen van Floris van Vredendaal. Door middel van Linkbuilding, Zoekgedrag- en concurrentieanalyses en positiescans onder het mom: Meten is weten, zorgt hij ervoor dat u precies weet hoe u uw website die boost kunt geven!
floris van vredendaal